Orijentirci Čelika uspešni na Stražilovskom kupu proteklog vikenda

9. oktobar 2023 – Na Stražilovskom kupu, u dvodnevnom nadmetanju, učestvovalo je 13 klubova sa ukupno 180 takmičara, među kojima je bilo i 24 iz smederevskog PSK Čelik, koji su osvojili pet prvih i po četiri druga i treća mesta.

Kada su sabrani rezultati oba dana, iz obe trke, proglašeni su najbolji na Stražilovskom kupu. PSK Čelik je imao pet članova na najvišoj koti postolјa, a zaslužili su ih: Sofija Nikolić, Jelena Stanković, Nataša Stanisavlјević, Dragan Nikolić i Branko Grujić. Na drugu stepenicu popela  su se četiri takmičara Čelika: Ilija milutinović, Lazar Milutinović, Darinka Radenković i Miloš Radenenković. Na treće mesto plasirali su: Nataša Vasojević, Saša Nikolić, Bilјana Grujić i Danijel Mitrović. Organizatori su se pobrinuli da takmičarima umesto medalјa dodele nagrade u vidu majica i šolјi za čaj.

Nakon ovog takmičenja i dalјe se vodi žestoka borba za plasman klubova, a u najužem krugu kandidata za titule su PSK Čelik Smederevo i PSK Pobeda Beograd. Trenutno, u Orijentiring sprint ligi vodeća je Pobeda a drugi Čelik, dok je u Orijentiring ligi vodeći Čelik a drugoplasirana je Pobeda.  Predstoje još dva kola i nakon njih znaće se najbolјi u Srbiji za 2023. godinu.

Fotografije su iz arhive članova kluba.

 

Skorašnji članci

error: Content is protected !!